Kako je bilo na motivacionom vikendu :)

Džaba što je HR tim rekao da svi dođu na železničku stanicu u 15 do 8, pritom slagavši da voz polazi u 8 a ne u 8:15 za slučaj kašnjenja neodgovornih ESTIEMera

kada je čovek kod koga su karte (ljubljeni predsednik) tražio početak kruga dvojke što je prouzrokovalo kašnjenje gore pomenutog.
No Bog da poživi Srpsku železnicu, i voz je kasnio. No da putovanje bude zanimljivo, u jednom od kupea pridružile su nam se izvesne gospođe koje su nam zauzele unapred rezervisana mesta. Gospođa koja se pozvala na činjenicu da radi u ministarstvu, odmah je dobila nickname “Ministarka”. Da li smo krivi mi, gospodje ili (najverovatnije) dobro organizovane brze tuge srbije, ne zna se… Bilo kako bilo, gospođe izađoše kod Inđije zahvaljujući Mini V. koja je imalo toliko razumevanja i strpljenja da se do inđije svađa i nateže sa njima. S obzirom da se pokazala uspešnom, Mini smo i u povratku poverili zadatak oslobađanja kupea od ne zvanih gostiju.
Kada smo se smestili i dokopali Nova Sada, umesto da svi skomolamo po okolini i prepustimo se alkoholu, HR tim i gazda Milan držali su nas na okupu raznim igrama i radionicama.
Da ne daj bože ne pomisli neko da smo baš tolko fini, uveče je bila žurka… Ne znam da li je baš bila nezaboravna za sve, ali za moju i još par majica jeste pošto nas je Marvit sve lepo zalio crnim vinom. Za Dj pultom su se svi smenjivali te je i muzika bila takva – sinan, dr igi, tehno trance, miroslav ilic, riblja corba, smoodh jazz… Pošto smo se dobro zagrejali, a neki bogami i pregrejali, posle je bila prava avantura popeti se na krevete na dva sprata. Za potrebe bolje orjentacije ko gde spava i “čiji se to glas čuje” u našoj sobi uveli smo oznake A – donji nivo, B- sredni i C- najviši. Soba 3*2 a nas 12 u njoj… Naravno Rade i ja smo bili na A2 pa kako se ko od nas dvojce okrene tako se “ljulja brod”.
Sutradan smo se budili od 9 do 13 popodne., i buđenje bi još potrajalo da se Šeficin (Milica Marković) milozvučni glas nije zaorio hodnikom… Pretnje tada izrečene po deklaraciji od 25.03.2012. svi koji su ih čuli dužni su da ne iznose u javnost! PR tim napravio je sjajan kviz da nas razbudi, a nakon toga su nam LR-ovci pričali nešto više o svom poslu, gde se opet Marvit istakao kao vrsan prezentator.
Neki su plivali u Dunavu, neki su leteli po travnjaku, neki su nešto usput i naučili – sve u svemu vikend za pamćenje!
V.O.
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s